2013. július 31., szerda

4.oldal

,,Mai nap ugyan úgy kezdődött, mint a többi csak annyi különbséggel, hogy ma hétvége van. Nem terveztem, hogy elhagyom ma a szobámat, de végül úgy döntöttem, hogy elmegyek a kávézóba és ott írom tovább a történetet.  Leültem, és amíg arra várakoztam, hogy a pincér felvegye rendelésem, előpakoltam és megfigyeltem a körülöttem ülő embereket. Volt ott egy érdekes társaság. A három lány épp olyan volt, mint Kloe, Leona és Zoya, de ezt a társaságot kiegészítette egy negyedik fél is. Ekkor döntöttem úgy, hogy megalkotok egy új karakter, egy új szemszöget, de erről majd később.”

Testvér csömör (+18)

Kloe
Szerencsére Leona megunta újdonsült testvérünk tudatlanságát és bevetve erejét az álmok világába küldte őt ahol tudatalattijába iktathatja a tudnivalókat. Gyors léptekkel indultam meg felfele, hisz a Nap helyét már átvette a Hold és hamarosan megérkezik Pat aki ha úgy vesszük a szeretőm. Sosem voltam a párkapcsolatok híve, viszont a szeretkezés mindig is aktív része volt az életemnek. Fiatalabb éveimbe ennél is kicsapongóbb életvitelt folytattam, aminek az lett a következménye, hogy a legutóbbi halálomkor AIDS áldozata lettem. Ekkor döntöttem úgy, hogy felhagyok a ribiséggel és beszerzek egy saját szeretőt. Pat akkoriban vesztette el kedvesét, de nem telt bele sok idő és belátta, hogy a sex jobb gyógymód az alkoholnál. Pat kopogtatott az erkély ajtómon, miközben sas szerű szárnyait visszahúzta a hátába.. Kinyitottam az ajtót, szemébe már ott csillogott a buja vágy s a piszkos fantázia tüze. Szavak helyett csókkal köszöntöttük egymást, felkapott és a hatalmas mahagóni franciaágy fele cipelt. Apró csókokkal kényeztette a nyakam miközben belehelyezett puha takarók közé.
-Csodás az illatod… valahogy nem a megszokott- suttogta és finoman megharapta fülcimpámat. Elfintorodtam erre a bókra, hiszen húgom illatát dicsérte meg. Lefejtette rólam a felsőm s nyelvével körkörösen kényeztette mellbimbóm.
-Kloe itt vagy?- jött Csajszi tompított hangja az ajtóm mögül.
-Ki ez?-kapta a hang fele riadtan Pat a fejét.
-Maradj csöndbe és majd el megy –ajkamat ajkára tapasztottam, beletúrtam fehér hajába és mohón magamhoz húztam.
-Kloe –kopogott ismét Zoya. Megforgattam a szemeim, Pat eltávolodott tőlem, felállt az ágyamról és kinyitotta az ajtót. Nem kellett ahhoz látnom az arcát, hogy tudjam mennyire megtetszett neki. Izmait megfeszítette és kihúzta magát, hogy pólója feljebb csússzon, már ami még megmaradt belőle. Kicsit felébredt bennem a féltékenység, de hamar össze kellett magam szedni.
-Hell a nővéremet keresem, de úgy látom épp zavarok- dadogta.
-Ne butáskodj a jó filmek közben is van egy- egy reklám- vette elő rég nem hallott humorát. Kecses macskaszerű léptekkel mentem oda Pat mögé. Végigsimítottam izmos hátán, csókot adtam nyakára magamra vonva figyelmét – Na látod meg is jött –mosolyodott el.
-Szia! Mit szeretnél? –kérdeztem szúrós, sürgető hangon.
-Leona-val van valami probléma! Csak a szeme fehérje látszik, meg nem tudom nagyon ijesztő- ezek szerint Leona-nak megint rohama van. Félrelöktem Pat-et és még az sem zavart, hogy félmeztelen vagyok, végigrohantam a házba. ,,Miért nem éreztem meg, hogy baj van? Mi az oka annak, hogy nem működött a telepatikus beszédrendszerünk?” Leértem és ő ott feküdt a földön, az epilepsziás rohama úgy néz ki szép lassan véget is ér. Az izmok elernyedési fázisába ért, ami nem volt túl szép látvány, szájából vér szivárgott, amit letörölgettem egy kendővel. Felemeltem és visszaraktam az ágyra, de ekkor újrakezdődött minden nála. A sötétből egy árny lépett elő, arcát kapucni fedte, de pimasz mosolyát nem takarta.
-Nem öltöztél ki az érkezésemre? – tette szét kérdőn kezét a csak becenevén ismert bátyám Zare. Fekete haja jóval hosszabb volt, mint legutóbb, kék szeméből sugárzott a megvetés.
-Zare hagyd abba légy szíves!- kiabáltam rá, de ő csak elnevette magát.
-Miért, mert különben futsz apucihoz? Hoppá elfelejtettem, hogy jelenleg halott- tette szája elé kezét és szemei elkerekedtek, mint aki tényleg meglepődött.
-Rohadj meg –üvöltöttem – de előtte hagyd abba- kezén a bőr szép lassan elkezdett foszlani, húsa lemállott a csontról.
-Hé, hát ez a fogadtatás nem tetszik- rám szegezte jegesre fagyott tekintetét. Kezéről eltűnt az általam okozott mutáció és már kezdtem érezni, ahogy az agyamba turkál keresve gyenge pontomat.
-Mi történik itt?-hallottam meg Zoya hisztérikus hangját, de egyikünk sem válaszolt, hisz lehet, hogy csak fejben, de csatát vívtunk egymással. Egyszer csak megjelent Szisz és felcsavarodott Zare nyakára, aki egy egyszerű mozdulattal kettétépte a kígyómat. Halk sikoly hagyta el számat és szemeim kikerekedtek a döbbenettől. Nem tehette ezt, ő is jl tudja, hogy ezzel a kígyóval nőttem fel. Ekkor esett le, hogy az én gyenge pontom Szisz volt.
-Te szemétláda, hogy dögölnél meg- ordibáltam és könnyes szemmel kifutottam a házból.A közeli erdőbe siettem, mezítelen talpamnak megváltás volt a puha föld által nyújtott könnyedség. Felmásztam a legelső utamba kerülő mamutfenyő legtetejére és onnan, könnyeimen keresztül néztem a hófelhőkkel takart eget. A hideg szép lassan bekúszott ereimbe és vacogni kezdtem, de nem érdekelt, legalább éreztem, hogy élek. A külvilágot egyre tompábban érzékeltem miközben csak egy kérdés forgott fejembe ,,Miért jött Ő vissza és mit akar? Mióta lett ilyen gonosz?”. Reggel csaholásra ébredtem, mire észbe kaptam a fa alatt már egy farkas falka állt kiéhezetten, reggeli reményében. Most használhatom az erőmet, vagy átmászok a másik fára, de akkor valószínűleg követnének, ami nem oké. Az egyik farkas szép lassan elkezdett felfele mászni az ágakon keresztül. Pechjére az első eshetőséget választottam és szép lassan elkezdett fejéről lemállani a bőr. Pár másodperccel később már csak egy halom csontként hullt a földre. Társai vinnyogva szaglászták, lökdösték majd elszaladtak. Pár méter szabadesés után újra szilárd talaj került a talpam alatt. Bőröm kissé kékes színben játszadozott, elgémberedett ujjaim alig tudtam behajlítani. Futásba kezdtem, bár az összes izmom ellenkezett. Úgy éreztem magam, mint egy porcelánbaba, ami épp szétesni készül a ránehezedett súly miatt.
-Hát ezek szerint apám se szerette a monogám kapcsolatokat- hallottam meg Zare hangját.
-Látom hazaértél- dőlt neki az ajtófélfának kaján mosollyal az arcán Pat. Fehér haja kajánul a szemébe lógott- Jó fej a hugicád - közölte tényszerűen, de nyúzott arcomat látva szerintem rájött, hogy engem ez nem igazán izgat. Mögém lépett és átkarolta a derekamat és arcomra nyomott egy apró puszit.

-Menj és ölelgesd a húgocskámat- mondtam csúfosan, kibontakoztam az öleléséből és felmentem a szobámba, mert magányra vágytam. 

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    egy kisebb kitérőként most írom meg, hogy kitettelek a blogomra, légyszi te is tegyél ki engem mindenképpen!
    a fejezetről... wáááó!! csak ezt tudom mondani, egyre több minden derül ki a te "kis" világodról és szereplőidről... egyre több szereplővel ismertetsz meg minket, ami szerintem jó. nagyon tetszik, hogy leírod őket és a párbeszédekkel még hozzá adsz egy-egy apró infót. azért még mindig hiányolom azt a külön szereplők oldalt :) remélem idővel majd raksz hozzá ;D
    gratulálok a 4 feliratkozódnak!
    siess a következővel!!

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oks kiraklak és tudom, hogy hiányolod mert sokszor megemlíteted. ígérem, hogy majd csinálok egyet ha elérem az7. oldalt. Csak nem nagyon szeretem mivel az számomra ety kötöttség :D

      Törlés
  2. Szia, kész a kritikád:)
    http://critics-and-novels.blogspot.hu/2013/08/kepzeltem-vilaga-kinezet-fejlecedet.html

    VálaszTörlés
  3. Kész a kritikád :D
    http://o-u-r-c-r-i-t-i-c-s.blogspot.hu/2013/08/12kritika-kepzeletem-vilaga.html

    VálaszTörlés
  4. Szia! Kész a kritikád! :) http://kritikatolunkneked.blogspot.sk/2013/08/kritika-20-21-22-ano-virag-hayle.html

    VálaszTörlés
  5. Sziia!
    Kész a kért kritika a blogodról! :)
    http://kerjkritikattolunk.blogspot.hu/2014/04/84-kritika-kepzeletem-vilaga.html

    VálaszTörlés