2013. július 18., csütörtök

1. oldal

,,Kedves idegen!
Ha ezt a füzetet a kezedbe tartod, valószínűleg én már vagy nem vagyok a világon, vagy csak egyszerűen meguntam a szavakkal való játékot és kidobtam. Lehet, hogy megörülsz neki, hogy van egy gyújtósod, lehet, hogy úgy döntesz, elolvasod, vagy csak egyszerűen félrerúgod az utadból. Ha még is az elolvasás mellett döntesz, akkor úgy érzem, hogy jogod van megismerkedni a karakterekkel.

Leona: Tipikusan úgy néz ki, mint egy tündér. Hosszú szőke haja térdhajlatát csapdossa, smaragd színű szemei magába szívja napnak sugarát. Ám a kinézete ellenére természete egyáltalán nem bájos, sőt nála gonoszabb teremtést talán nem is lehet találni a Világukba. Barátai csak kígyónak hívják, mint a csúszómászó beférkőzik áldozatának légterébe, elbűvöli őt, majd kegyetlenséggel megöli egy óvatlan pillanatba.

Jared: Barna haját felzselézve hordja, csokoládé barna szemeinek még egy diétázó lány se tud ellenállni. Ez a srác csupa szív és lélek, ha valakit szeret, akkor mindent meg ad az illetőért. Nehéz kivívni az ellenszenvét, de ha egyszer valakinek sikerül, akkor annak lőttek. Megszállottan szereti tanulmányozni az ember anatómiáját, de nem könyvekből.

Kloe: Szőkés barna haja lágyan omlik rá vállán pihenő kígyójára, akinek neve egyszerűen csak Szisz. Barna szinte fekete szemében sosem csillog a fény. Jámbor teremtés egészen addig még valaki nem akar hozzá vagy házi kedvencéhez érni. Nem túl beszédes ember szeret inkább a háttérbe meghúzódni.

Pat: Fehér haja, vörös szeme előre jelzi, hogy nem egy jófiúval van dolga az embernek. Fürge, mozgékony testfelépítésű, szereti a kihívásokat és a szép lányokat. Igazi bajkeverő és szívtipró alak, aki sosem jön zavarba.

Zoya: Vörös haja, mint lángcsóva fogja közre fehér arcát. Barna, kék szemétől meghűl az ember vére. Jó helyzetfelismerő, ennek köszönhetően könnyen kihúzza magát a csávából, de van mikor nem úgy sül el a terve, ahogyan ő akarja. Erre ékes bizonyíték a számtalan heg mi arcát ékesíti.


Azt hiszem, ők lennének a történetem főbb szereplői. Akkor most térjünk rá a Világ-ra ahol ők élnek. Egy velejéig romlott, mindenféle hibridekkel megáldott világ ahol a jóságot csak a mesekönyvekből ismerik. Az emberek szolga sorsra jutottak, megfosztva minden jogaiktól, értékeiktől. Ha kicsit lejjebb tekintesz, találsz egy borítékot, csak ki kell nyitnod és e világ térképét tarthatod kezedbe. Vigyázz, el ne veszítsd, mert eme könyv olvasása közben csak ez az egy darab papír mond igazat neked. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése